Ny Lynkursdag om e-læring og IKT

Av | 07/04/2016
  • Har du behov for å øke din kompetanse i pedagogisk bruk av digitale verktøy?
  • Trenger du inspirasjon og konkrete eksempler til å komme i gang?
  • Da er Lynkursdagen noe for deg!

HSN skal være en fremtidsrettet høgskole hvor e-læring er en naturlig og sentral del av virksomheten. I dag bidrar teknologi til å endre premissene for hvordan studenter lærer og hvor de lærer. I tillegg gjør digitale verktøy det mulig å undervise, veilede, vurdere og drive utdanning på nye måter. Nye digitale verktøy endrer altså det pedagogiske landskapet i høyere utdanning.

e@HiT tilbyr kurs i pedagogisk anvendelse av digitale verktøy fordi vi vet at det ikke er teknologien i seg selv, men den pedagogiske tilnærmingen som har størst betydning for studentenes læring.

Den 3. mai gjentas Lynkursdagen for 4. gang. Som sist er dette et tilbud for alle ansatte ved HSN.

Dette er en dag fylt av kurs der alle ansatte får inspirasjon og påfyll i temaer som bør engasjere de fleste som jobber i høyere utdanning. Alle kursene berører på ulike måter bruk av digitale verktøy i undervisning, forskning og administrasjon.

På lynkursdagen er det en rekke korte kurs via Skype for business eller OmniJoin (webinarer). Det betyr at du kan sitte på eget kontor og delta på ett eller flere kurs som du har valgt å melde deg på.

Klikk på bildet for å se video der noen av kursholderne snakker om Lynkursdagen
Klikk på bildet for å se video der noen av kursholderne snakker om Lynkursdagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *