FuN med nytt nummer av Synkron

Av | 04/09/2015

Fleksibel utdanning Norge (FuN, se under) har sluppet et nytt nummer av sitt gode fagblad «Synkron». Og selvfølgelig finner du også Synkron på nett – ta en titt!

I det nye nummeret kan du bl.a. lese tredje del i serien om MOOC av vår egen medarbeider Svend Andreas Horgen (e@HiT og HiST). Du kan også lese om nye «Nettskolen Telemark» (!), og omtaler av to nye bøker – «Digitale læringsformer» og «Læring i en digital tid». Ellers er temaer i dette nummeret spill, Big Data og adaptiv læring. Les om utviklingsmiljøene SeLL og Future Learning Lab, samt prosjektet Game Hub Scandinavia med mer.Synkron2

Fleksibel utdanning Norge (FuN) er en nasjonal medlemsorganisasjon for institusjoner som tilbyr fleksibel utdanning i form av nettstudier, nettstudier kombinert med samlinger og andre fleksible tilpasninger. Organisasjonen ble stiftet i 1968, og har siden spilt en aktiv rolle i utviklingen av fleksibel utdanning i Norge. Medlemmene i organisasjonen er i dag offentlig godkjente nettskoler, universiteter og høgskoler, private institusjoner og bransjeopplæringssentra. Fleksibel utdanning Norge er et samarbeids- og kontaktorgan i saker om fleksibel utdanning for Kunnskapsdepartementet og Vox.

HiT er medlem av FuN. Les mer om FuN her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *