Prezi, nettets tøffeste presentasjonsverktøy?

Av | 06/03/2015
Eksempel på forside / oversiktskart i Prezi

Eksempel på forside / oversiktskart i Prezi

Det finnes mange presentasjonsverktøy. De fleste sverger til PowerPoint eller KeyNote. Prezi er et engasjerende og interaktivt presentasjonsverktøy som er et alternativ til disse. Se for deg et stort oversiktskart der du kan zoome inn og ut på de enkelte bildene. Du kan lage en «sti» der du bestemmer hvor tilskueren skal gå.

Det er mulig å importere tidligere PowerPoint-presentasjoner og annet arbeid inn i Prezi så du slipper å lage alt på nytt. Du kan dele presentasjonen med andre over internett. Det er også svært enkelt å laste opp bilder, video og lage hyperlinker i Prezi.

Hvordan komme i gang med Prezi på 1-2-3? Se disse tre instruksjonsvideoene laget av Lovise Søyland. Hun er høgskolelektor ved HiT og har flere års erfaring med blogg (se tidligere innlegg) og med Prezi i sin undervisning. I disse videoene tar hun deg skritt for skritt gjennom verktøyets funksjoner gjennom visuelle instruksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *