Nye kurs i e-læring for HiT-ansatte

Av | 29/10/2013
Høgskolelektor Svend Andreas Horgen, e@HiT

Høgskolelektor Svend Andreas Horgen, e@HiT

I regi av prosjektet e@HiT,  som har pedagogisk og teknologisk kompetanseutvikling ved HiT som delmål, vil vi framover tilby en rekke kurs i e-læring for HiT-ansatte.

I første omgang tilbys følgende kurs i høst:

For tid, sted, påmelding m.m. – klikk på lenkene.

Høgskolelektor Svend Andreas Horgen vil være kursholder for disse kursene, dels sammen med IKT-rådgiver Bjarne Nærum (HS). Begge er prosjektdeltakere i e@HiT. Horgen er nylig tilsatt ved HiT for å delta i prosjektet, noe vi er svært glade for.

Horgen er et kjent navn innen e-læring i Norge. Han har jobbet med FoU-arbeid innen e-læring siden 2003, og har blant annet holdt en rekke foredrag og dagskurs om digitale tester, pedagogisk bruk av læringsplattformer (LMS) og bruk av Web 2.0 i undervisningen. Han har også interesse for innholdsproduksjon, delingsproblematikk og leder for tiden et Norgesuniversitetsprosjekt om PLN (personlige læringsnettverk). Horgen er trønder, fortsatt ansatt ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, men har bodd i Grenland de siste årene og har nå altså fått bistilling ved HiT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *