e@HiT – nytt e-læringsprosjekt ved HiT

Av | 23/10/2013
Prosjektgruppa for e@HiT. Fra venstre: Jonny Bergkvist, Svend Andreas Horgen, Hjørdis Hjukse, Frode Evenstad, Tove Bøe og Bjarne Nærum.

Prosjektgruppa for e@HiT. Fra venstre: Jonny Bergkvist, Svend Andreas Horgen, Hjørdis Hjukse, Frode Evenstad, Tove Bøe og Bjarne Nærum.

Høgskolen i Telemark ønsker å heve kvaliteten på egne studier gjennom økt, relevant bruk av IKT i undervisning, læring og vurdering. Målet med dette er å forbedre studentenes læringsutbytte og øke høgskolens samlede rekruttering.

Høgskolen ønsker å plassere seg blant de fremste høyere utdannings- og forskingsinstitusjonene i Norge når det gjelder å legge til rette for fleksibel læring og bruk av ny teknologi.

Det nye prosjektet – e@HiT – skal bidra til:

 • å øke bruk av IKT i undervisning, læring og vurdering både på campus og nett (e-læring)
 • å tilby pedagogisk og teknologisk kompetanseutvikling og etablere støttefunksjoner
 • å vedlikeholde og videreutvikle eksisterende nettbaserte/fleksible studietilbud
 • å øke tilbudet av nettbaserte studier

Hjørdis Hjukse, høgskolelektor og tidligere koordinator for nettbaserte studier ved HiT (EFL, Notodden), er ansatt  som prosjektleder for det nye e-læringsprosjektet. Prosjektgruppa består ellers av Bjarne Nærum (HS, 50%), Tove Bøe (FA, 25%), Frode Evenstad (IT, 25%), Jonny Bergkvist (IT, 25 %) og Svend Andreas Horgen (20%).

For mer informasjon om prosjektet – se nettsidene for e-læring på www.hit.no

2 tanker om “e@HiT – nytt e-læringsprosjekt ved HiT

 1. Jon H

  Hei,

  gratulerer med prosjektet og nettstedet. Dette vil vi følge med på også fra vår kant. Kanskje blir det mulig å få til noe sammen også. Har så smått begynt å tenke høyt omkring mulighetene for å skape en felles ressurs for ansatte på høgskolene, med utgangspunkt i dette nettstedet http://sites.google.com/site/digitaltkompetent/
  Ikke noe formalisert samarbeid med noen ennå, men jeg lodder stemningen litt rundt omkring.

  En liten ting. Ser det står «Nytt om e-læring fra UiB» over feeden til høyre. Den aktuelle bloggen er imidlertid knytet til HiB – Høgskolen i Bergen

  Mvh
  Jon Hoem

  Svar
  1. Bjarne Nærum Innleggsforfatter

   Hei Jon, takk for hyggelig kommentar!
   Som du har oppdaget la vi inn en av dine/HiBs blogg-strømmer her, med mange nyttige postinger. Takk for at du gjorde oppmerksom på feilen i UiB/HiB, den er nå retta opp.
   Dine tanker rundt samarbeid liker vi, la oss holde i den tråden.
   Vi holder kontakten da,
   God helg!
   Bjarne

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *