Tips for å lage en god MOOC

MOOC-utvikling er høyaktuelt, også ved Høgskolen i Telemark. MOOC står for Massive Open Online Course og handler i korte trekk om at en gjør utdanningstilbud tilgjengelig for hvem som helst, i stor skala.

high quality iconDet å lage en MOOC er mer krevende enn å lage tradisjonelle kursopplegg. Jeg har skrevet en del her og der om hvordan lage en god MOOC. I stedet for å gjenta det her, lenker jeg heller til noen andre steder jeg har formidlet erfaringer om MOOC-utvikling, med en kort forklaring.

Du har kanskje erfaringer med MOOC-utvikling du også? Del gjerne ved å legge igjen en kommentar! Føl også fri til å spørre om du lurer på noe (enten i kommentarfeltet eller ved å kontakte noen av oss i e@HiT-prosjektet).
[slideshare id=35122012&doc=mot-en-modell-for-mooc-mange-sporsmaal-horgen-140526055300-phpapp01]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *