HiT prøver ut digital eksamen

Av | 17/12/2013
Digital eksamen

Fra pilot på digital eksamen ved HiT 10.12.2013.
(Foto: Amir Ebrahimi)

Den 10. desember ble det gjennomført nok en pilot på digital eksamen ved HiT. Denne gangen var det Fakultet for teknologiske fag (TF) som stilte velvillig opp. 41 studenter deltok i piloten hvor verktøyet WISEflow ble testet. WISEflow er et system utviklet ved et dansk universitet og som støtter hele eksamensprosessen.

Løsningen fungerte bra og studentene var veldig fornøyde med å kunne benytte sin egen PC ved gjennomføringen av eksamen. Dette til tross for at de måtte benytte en kombinasjon av PC og papir siden løsningen foreløpig ikke støtter integrasjon med Excel.

Samarbeidet med UiA fortsetter fram til sommeren 2014. Det planlegges nå å anskaffe et verktøy for gjennomføring av digital skoleeksamen. Denne prosessen starter opp i januar 2014, og HiT vil også delta i denne. Målet er å ha på plass et nytt system klar til bruk høsten 2014.

Flere ansatte ved HiT deltok ellers nylig på seminaret «Digital vurdering og eksamen» i Bergen 13-14. november. Se opptak av presentasjoner etc. her.

En tanke om “HiT prøver ut digital eksamen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *