Ressurser for pedagogisk digitalisering – samlet

By | 09.11.2017

bilde legoVi kommer alle over gode ressurser som flere i UH-sektoren kan ha nytte av. Norgesuniversitetet har nå samlet mange slike i en egen oversikt. Andre oppfordres også til å bidra med flere ressurser, som i en nasjonal dugnad for felles inspirasjon og utvikling.

Oversikten inneholder Norgesuniversitetets egne ressurser, som DelRett og Digital tilstand, ressurser fra UH-institusjoner og relevante MOOC-er etc. I tillegg finner du en liste over relevante politiske dokumenter, og en oversikt over mange støtteenheter hos institusjonene i sektoren.

Her finner du ressurssiden

– Flere miljøer har kontaktet oss og ønsket en nasjonal oversikt så man kan la seg inspirere av hverandre. I tillegg har flere av prosjektene vi har finansiert nettopp lagd ulike ressursbanker som bør synliggjøres og benyttes av flere, sier seniorrådgiver Emil Trygve Hasle ved Norgesuniversitetet, som har hatt hovedansvaret for å utarbeide oversikten.

Har du tips til en ressurs som bør være med i oversikten? Bare legg inn tipset i kommentarfeltet på ressurssiden.