Digitale læringsressurser: Tidsånd.no

Ny episode av eDU-podden er ute. I denne episoden kan du høre Merete Morken Andersen snakke om arbeidet med å utvikle digitale læringsressurser. Hun er forfatter og førsteamanuensis i faglitterær skriving ved USN, og står bak Tidsånd.no – en digital tidslinje som strekker seg over flere hundre år av skandinavisk kulturhistorie. Den gir oss muligheter til å se mønstre og sammenhenger når kildene som ligger tilgjengelig sorteres på ulike vis.

I denne episoden får vi høre hvordan hun har jobbet med å utvikle nettressursen. Hva er viktig å tenke på når man utvikler denne typen læringsressurser? Hvordan hjelpe brukeren til å få mest mulig ut av ressursen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *