Prosjektmidler fra Norgesuniversitetet – søk nå

Av | 24/03/2014

e-læringNorgesuniversitetet lyser årlig ut midler til prosjekter innenfor 1) utvikling og bruk av teknologi for læring og fleksible studietilbud i høyere utdanning, samt 2) utdanningssamarbeid mellom høyere utdanning og arbeidsliv gjennom bruk av læringsteknologi.

Høgskolen i Telemark har tidligere fått midler fra Norgesuniversitetet til en rekke prosjekter, noen av disse der HiT har vært hovedsøker finner du i denne oversikten. Vi har tidligere her på bloggen bl.a. omtalt prosjektet Politikerskolen på nettVi håper at det også i år vil komme gode søknader fra HiT!

I år er søknadsfrist 15. mai for prekvalifisering og 1. november for endelig søknad. Det er ellers lagt opp til en intern prosess for HiT-ansatte fram til søknadsfristen, med bl.a. seminar og støtte til utforming av søknader (se informasjon på intranett «Tunet»). Kontakt eventuelt e@HiT-prosjektet for mer informasjon eller støtte.

Merk endrede føringer i år: Tidligere har det vært en forutsetning at prosjektene skal utvikle fleksible studietilbud og/eller i samarbeid med arbeidslivet. Fra i år er det også mulig å få støtte til blant annet:

  • Utvikling og bruk av nye læringsteknologier og digitale læringsressurser for studietilbud i høyere utdanning generelt.
  • Forprosjekt, pilot og innovasjonsprosjekt der målet er å prøve ut en læringsteknologi, organisasjonsform eller samarbeidsform, som f.eks utvikling av MOOC.
  • Tiltak for heving av digital kompetanse hos studenter og ansatte ved institusjonene.

Les mer om føringene for prosjektmidler fra Norgesuniversitetet

Få tips og eksempler eller Gå rett til utlysningen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *